mb concept

Perfektion, finish og faglig stolthed

 

Siden 2007 har mb concept leveret kvalitetsløsninger indenfor snedker- og tømrerarbejde, inventar og montageløsninger i både ind- og udland. Kundeporteføljen er meget varieret og består af private, der blandt andet ønsker at få udført forbedringer på deres bolig, og i særdeleshed af mellemstore og større virksomheder, der benytter sig af virksomhedens kompetencer indenfor blandt andet opbygning af shop-in-shop-løsninger, showrooms og messestande samt specialdesignede inventarløsninger.

 

Sammen med vores eksterne samarbejdspartnere påtager vi os en bred vifte af forskelligartede opgaver. Vi sammensætter altid det optimale team med udgangspunkt i kundens ønsker og opgavens art og kan trække på stærke kompetencer indenfor blandt andet design og indretning såvel som alle de traditionelle håndværk såsom elektrikere og malere.

mb concept tilbyder totalløsninger, hvor vi står for udførelsen af dit projekt fra start til slut, men vi har også mangeårig erfaring med at indgå på freelancebasis i større projekt/montageteams og samarbejde på tværs af både faglige, organisatoriske og kulturelle skel. Vi påtager os desuden opgaver over hele verden og er vant til at skabe løsninger og håndtere udfordringer i andre kulturer og under anderledes vilkår. Uanset opgavens omfang og art er fleksibilitet og ordholdenhed nøgleord for os, og vi overholder til enhver tid alle indgåede aftaler og tidsplaner.

 

Hos mb concept er vores faglige stolthed stor, vi har konstant fokus på detaljerne og imødekommer altid vores kunders kompromisløse krav om høj kvalitet og finish. Vi sætter en ære i at perfektionere selv den mindste detalje – hver gang og altid til tiden.

 
mb concept
mb concept